Horlogereparaties

Horlogereparaties & Onderhoud

Voor de reparatie en onderhoud van horloges en sieraden kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij zijn gecertificeert service centre van de horlogemerken: Omega, Rado, Longines, Certina, Tissot, Balmain, Maurice Lacroix, Ebel, Calvin Klein, Meistersinger en repareren ook de merken Rolex, Tag Heuer, Seiko, IWC, Cartier en vele andere merken. Staat uw horlogemerk er niet tussen? Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw horloge naar ons opsturen

Woont u hier niet de buurt en wilt u toch uw horloges door ons laten services of repareren? Download dan hier ons reparatieformulier. en laat uw horloge gratis en verzekerd door ons ophalen. hiervoor graag even contact met ons opnemen via info@juweliervanhooff.nl. Liever zelf opsturen? Dat kan uiteraard ook naar: Den hof 1, 5582 JZ Waalre

Onderhoud van uw horloge 
Elk horloge heeft onderhoud nodig, ook uw horloge. Wij verzorgen dit graag voor u, en kunnen dit onderverdelen in drie categorieën.

Klein onderhoud 
Dit omvat kleine reparaties zoals batterijwissel, waterdichtheid controle, band inkorten etc. Dit kunnen we vaak zeer snel of soms direct voor u verzorgen. 

Service partial

Deelonderhoud
Dit omvat deelreparaties aan horloges zoals batterij vervangen of nauwkeurigheid van een mechanisch horloge afstellen, waterbestendigheidsonderdelen (afdichtingen, kroontje, drukknoppen enz.) vervangen. 

Service partial

Volledig onderhoud
Complete demontage van het loopwerk om dit schoon te maken, te oliën en versleten onderdelen te vervangen of vervanging van het hele loopwerk. dit geldt zowel voor Quartz uurwerken als mechanische uurwerken, en omvat ook altijd alle services van het deelonderhoud. U krijgt na een volledig ook weer een jaar garantie op het loopwerk van uw horloge. 

Complete service

Wat is verstandig om te doen voor uw horloge? Wij adviseren om het horloge op sturen en uw klachten te vermelden. Dan zullen wij beoordelen wat we het beste kunnen doen om uw horloge weer in goede staat te krijgen en ook doen we altijd gratis een prijsopgave voordat we uw horloge gaan repareren. 

Download hier ons reparatieformulier.